September 19, 2018

​Hetta och Oumph! på Pizza Hut Sveriges nya meny

Nu lanserar Pizza Hut en helt ny meny där förhöjda smakupplevelser och hetta står i fokus. Menyn innehåller flera nya veganska och lakto-ovo-vegetariska rätter, varav två med Oumph!: Baked Potato Skins och pizzan BBQ No Meat Hot ´n Sweet. Oumph! blir samtidigt ett alternativ för dig som själv vill välja topping på din pizza

– Vår nya meny erbjuder spännande rätter för hela familjen och för alla smaker och preferenser. Vi har lagt stort fokus på råvaror och ingredienser, något som självklart även inkluderar de nya växtbaserade alternativen, säger Björn Källström, VD på Pizza Hut i Sverige

Menyn innehåller ett flertal veganska och lakto-ovo-vegetariska alternativ, varav två med Oumph!: Baked Potato Skins (vegan) och pizzan BBQ No Meat Hot ´n Sweet (lakto-vegetarisk, men går att få som vegan)

Oumph! läggs nu också till som ett alternativ för de gäster som själva vill välja topping på sin pizza.

Bland övriga gröna nyheter på menyn finns Pasta Caprese, Watermelon Smash sallad, Flatbread Fig´N Goat Cheese och vitlöksbröd Supreme.

– Det är superkul att Pizza Hut satsar på mer grönt, och vi är så klart glada och stolta för att de väljer att ta in Oumph! på den nya menyn, säger Carl Montelius, Head of Customer Relations på Food for Progress.

Pizza Hut har idag 22 restauranger i Sverige. De nya rätterna finns från och med nu på samtliga restauranger. I samband med lanseringen av menyn, som även innehåller ett antal andra nya rätter, uppgraderas också urvalet av viner. Menyn i sin helhet finns på www.pizzahut.se.

För mer information, kontakta gärna:
Carl Montelius, Head of Customer Relations Food for Progress, 0703-05 33 01

Björn Källström, vd Pizza Hut, 08-663 41 67 eller 070-547 74 44, bjorn.kallstrom@pizzahut.se