July 29, 2015

​Live Green goes Oumph! – för en grönare framtid!

Live Green jobbar för en grönare framtid med musik, konst, modeshower och upplevelser som redskap! Ett koncept helt i Food for Progress anda. I år får Festivalpubliken en grym matupplevelse från växtriket.

Thomas Berg och Tobias Lundström “En bagare en kock” med crew laddar upp med Pulled Oumph! Wrap och Oumph! Wok i sin tältrestaurang i Hoglands Park 31 juli-1 augusti. Mat av rätt slag för att vi ska kunna få planeten att försörja snart 9 miljarder människor med mat. En stark insats för hälsa, klimat och mat till alla!

Redan på torsdag bjuds det till förfest. i Green Lounge i Hoglands Park, ekologiskt bubbel, Oumph! Tapas, snacks och schyst musik!.

1:e augusti blir det upp till bevis när det gäller konsistens, salt, surt, sött och beskt i Kindnesfoods ekologiska Smoothiebar på Live Green då Sveriges allra första Smoothiemästerskap går av stapeln. Food for Progress Taste Manager Anders “Ankan” Lindén gör ett gästspel som domare på Svenska Smoothie-Mästerskapet för att kora den Smoothiekreatör som rockar mest!.

Vad är Live Green Festivalen?

Karlskrona skärgårds grönaste park förvandlas under två heldagar till en festivalarena där vi njuter av skön musik och recyclingmode, käkar och dricker ekologiskt och shoppar rättvisemärkt i festivalens ekomarknad. I år står bland annat reggaedrottningen Syster Sol, hiphopidolen Silvana Imam, Så mycket Bättre-stjärnan Love Antell, Blekingeidolen Faråker och en banbrytande Recycling Fashion Show på programmet.

Datum: 31 juli-1 augusti, 12.00-01.00

Plats: Hoglands Park

Vilka är Live Green Productions?

Live Green Productions jobbar för en grönare framtid med musik, konst, modeshower och upplevelser som redskap! Ett ungt team driver för 5:e året Live Green Festivalen. 

För mer information kontakta:

Louise Lindén, Live Green Productions, 073-442 78 10

Anders Wallerman, Food for Progress, 070-305 33 00