June 26, 2015

​Oumph! preppar för seglats – ÅF Offshore Race Village Skeppsholmen

Oumph! Sailor Roll– Epic Veggie Eating for Free Range Humans, hittar du på menyn hos Fastfood Batteriparken i ÅF Offshore Race Village. En ny generation sojaprotein med en konsistens, smaker och ett visuellt tilltal som äntligen gör att även köttätarna frestas att välja grönt protein!

Martin Wall från Moderna Muséet, är kocken som valt att sätta Oumph! på menyn och branda upp sin personal med Epic Veggie Eating under eventets fyra dagar. Martin med crew serverar en Sailor Roll med Pulled Oumph!, i stort korvbröd med örtvitkålsallad och dressing. Positionerar upp något grymt gott från växtriket. Just det som krävs för att vi ska kunna få planeten att försörja snart 9 miljarder människor med mat. En stark insats för hälsa, klimat och mat till alla!

ÅF Offshore Race är en tävling där de flesta räknar med cirka två-tre dygn till sjöss, från Stockholm ström genom skärgården, runt Gotland och tillbaka till målgången utanför Sandhamn. ÅF Offshore Race är lika mycket en svensk seglingsklassiker för kompisgäng och nöjesseglare som en utmaning för de allra bästa proffsteamen från norra Europa. Nu kan både besättningar och publik Oumph!-ladda inför tävlingsstarten under torsdag till söndag på ÅF Offshore Race Village på Skeppsholmen.