February 24, 2017

Bibim Oumph! – Oumph! goes Asia

Få kök är så trendiga som det koreanska, och det är lätt att förstå varför. Koreanska smaker är fantastiska! Nu finns en koreainspirerad Oumph!-produkt ute i frysdiskarna: Bibim Oumph! – lika god i en burgare som i asiatisk streetfood, bowls och givetvis i en växtbaserad bibimbap.

Oumph! är mat från växtriket. Gjord på sojabönor. Idag finns Oumph! i många varianter, tre naturella och ett antal med kryddningar: Grill, Thyme & Garlic, Pulled, Kebab, Salty & Smoky och Bibim.

Nya Bibim Oumph! – som är en uppföljare till den populära Pulled Oumph! – är marinerad i en koreainspirerad BBQ-sås med bland annat ingefära, fermenterade sojabönor och chili.

– Koreatrenden är här för att stanna. Bibim Oumph! är smakrik, bekväm och funktionell mat. Du kan använda den i olika asiatiska rätter med till exempel ris och massa grönsaker, färska eller picklade. Skapa cravings med en smakrik veggomajjo eller sojadip. Alternativt så gör du en burgare, koreanska tacos eller en bowl, säger Fredrik Kämpenberg, Progress Chef på Food for Progress.

Bibim, som betyder ungefär “att röra ihop” på koreanska, känns igen från maträtter som bibimbap, en klassisk koreansk rätt med ris, grönsaker och kött. Och nu finns alltså en möjlighet att enkelt göra en växtbaserad variant.

Bibim Oumph! finns ute i butik nu och kostar från 44 kr.

Här hittar du bilder på Bibim Oumph!

Oumph! är en del av ett större sammanhang. Ett sammanhang som vi kallar Food for Progress. Food for Progress förenas i drivkraften att skapa god, nyttig och klimatsmart mat som räcker för alla människor på jorden. Förutom Oumph! så tillverkar vi även Beat. Här kan du läsa mer om Oumph!

Är du journalist eller bloggare och vill du testa produkten? Mejla oss så löser vi det.

För mer information, kontakta gärna:
Fredrika Fredmark, Head of Public Relations,
fredrika.fredmark@foodforprogress.com