November 9, 2017

Food for Progress nominerade till Årets leverantör

Det svenska livsmedelsföretaget Food for Progress, med varumärken som Oumph! och Beat, kan bli Årets leverantör i Fast Food Awards, en tävling som premierar goda initiativ i branschen.

– Vi är riktigt glada över den här nomineringen. Food for Progress resa hittills hade aldrig varit möjlig utan alla våra fantastiska samarbetspartners. Nu kavlar vi upp ärmarna och jobbar ännu hårdare för att driva utvecklingen mot hållbar mat, säger Carl Montelius, Head of Customer Relations på Food for Progress.

Fast Food Awards arrangeras av Fast Food Magazine med syftet att lyfta fram och premiera goda initiativ i branschen. Vinnarna koras den 31 januari på mässan Fastfood & Café samt Restaurangexpo, MalmöMässan, Malmö.

Vinnaren av Årets Leverantör ska vara ett företag som i hög grad har bidragit till att skapa mervärden för fastfood- och conveniencebranschen. Det kan beröra sortiment, service, teknik, miljö eller annat som påtagligt ökar värdet för kunderna och/eller personal och hela företaget. De andra nominerade i samma kategori är Amazonica – Duni och Karma.

Läs mer om Fast Food Award här

Food for Progress är ett svenskt livsmedelsföretag som förenas i drivkraften att skapa god, nyttig och klimatsmart mat som räcker för alla människor på jorden. Företaget har de senaste åren rönt stora framgångar med utmärkelser som Livsmedelspriset 2015 och Årets Dagligvara 2016. Food for Progress tillverkar bland annat Oumph! och Beat.

För ytterligare information, kontakta gärna:
Carl Montelius, Head of Customer Relations 0703-05 33 01
Fredrika Fredmark, Head of Public Relations 0703-191512