August 14, 2018

Från Lantmännen till Oumph!

Det svenska livsmedelsföretaget Food for Progress anställer Victoria Norviit som Brand and Category Manager för vegosuccén Oumph! Hon kommer närmast från en tjänst som Category Manager på Lantmännen Unibake.

– Vi är jätteglada över den här rekryteringen. Victoria har gedigen kunskap om både branding och kategoriutveckling, vilket kommer att vara värdefulla kompetenser på väg in i nästa fas med Oumph!. Nu stärker vi närvaron och sortimentet på redan befintliga marknader, samtidigt som vi går in på flera nya marknader, säger Henrik Åkerman, Marknadschef på Food for Progress.

Food for Progress förenas i drivkraften att skapa god, nyttig och klimatsmart mat som räcker för alla människor på jorden. Företaget har de senaste åren fått utmärkelser som Livsmedelspriset 2015 och Årets Dagligvara 2016. Food for Progress tillverkar bland annat Oumph! och Beat. Oumph! finns i dagsläget i bland annat Sverige, Storbritannien, Danmark, Norge, Finland och Island.

– Det känns helt rätt att ansluta till ett företag där omtanken om såväl hälsa som miljö genomsyrar hela verksamheten. Food for progress har en spännande portfölj av växtbaserade produkter som ligger helt rätt i tiden. Dagens konsumenter blir allt mer medvetna om den växtbaserade kostens fördelar, säger Victoria Norviit, Brand and Category Manager på Food for Progress.

Victoria Norviit har de senaste åren arbetat som Category Manager på Lantmännen Unibake. Innan dess har hon bland annat varit Brand Manager och Social Media Manager på OLW/Orkla. Victoria började sin nya tjänst i augusti och ingår i företagets Sales & Marketing Team.

– Jag har erfarenhet av hållbara livsmedel och produktutveckling och ser detta som en fantastisk möjlighet att bli en del av teamet och arbeta för att ännu fler ska upptäcka Oumph!, det överlägset bästa växtbaserade alternativet på den svenska marknaden, säger Victoria Norviit.

För mer information kontakta gärna:

Henrik Åkerman, Marknadschef på Food for Progress, henrik.akerman@foodforprogress.com, +46 (0) 76 356 03 53

Victoria Norviit, Brand and Category Manager på Food for Progress, victoria.norviit@foodforprogress.com, +46 (0) 76 669 68 05