April 7, 2015

ICA gör något episkt!

Oumph! – Epic Veggie Eating for Free Range Humans, det är vad som kommer att finnas i diskarna hos alla progressiva ICA-handlare i landet från och med 11 maj 2015! En ny generation sojaprotein med en konsistens, smaker och ett visuellt tilltal som äntligen gör att även köttätarna frestas att välja grönt protein!

Redan vecka 7 öppnade landets alla City Grossar diskarna för Oumph! Därefter har ICA-handlare i en strid ström hört av sig till Food for Progress för att på kunders begäran ta in Oumph! i sortimentet.

ICA Kvantum Liljeholmen är en butik som positionerat upp produkterna precis rätt, fyllt en hel gavel, vilket gjort att produkterna sprungit ut ur butiken. Just det som krävs för att vi ska kunna få planeten att försörja snart 9 miljarder människor med mat. Ett starkt statement för hälsa, klimat och mat till alla!

Oumph! What? Det här är sjukt bra mat. Den är gjord på bönor. Men glöm det nyttiga. Vi tror på mat som får det att vattnas i munnen. Mat som är lätt att laga och som du blir mätt av. Och dessutom är helt galet bra för miljön. Det är Oumph! Klimatpåverkan är så låg att du och alla andra människor på jorden kan äta det varje dag. Det är episkt.

www.oumph.se

PS. Välkommen till Supermiljöbloggens 4-årsfest på Pet Sounds Bar ikväll 18-01. Temat är Framtidens mat – hållbart protein. Det blir en högklassig paneldebatt på temat och Oumph! står i ensamt majestät på menyn. Det gäller att vara i tid för det kommer att bli fullsatt. Först till kvarn!

Kvällens event: https://www.facebook.com/events/788091391298667/