September 19, 2017

O’Learys följer upp vegosuccén med tre nya rätter: Oumph! Chili, Buffalo Oumph! och Oumph! Burger.

För två år sedan lanserade O’Learys en meny baserad på Oumph! Nu är det dags för en uppföljning av succén med några helt nya rätter på menyn: Oumph! Chili, Vegan Buffalo Oumph! och Oumph! Burger.

I augusti 2015 lanserade O’Learys ett samarbete med Food for Progress, som gör Oumph!, och presenterade en ny vegomeny. Rätterna blev en succé från dag ett.

– Satsningen har varit väldigt framgångsrik. Vi har fått fantastisk respons och rätterna uppskattas verkligen av alla: veganer, vegetarianer, flexitarianer och köttätare. Nu kände vi att det var dags att förnya menyn, säger Henrik Severin, F&B Development Manager på O’Learys Trademark.

Tre nya rätter finns på menyn från och med den 15 september: Oumph! Chili, Vegan Buffalo Oumph!, och Oumph! Burger*.

Oumph! Chili är en mustig Oumph!-gryta som är fylld av smaker, med grönsaker som selleri, paprika och lök. Chilin passar lika bra att äta med nachochips och guacamole som mellan två burgarbröd, vilket du gör i en Oumph! Burger.

Buffalo Oumph! är krispigt friterad Oumph! The Chunk blandad med O’Learys egna goda såser. Riktig comfort food helt enkelt.

– Det är kul att O’Learys satsar på rätter från växtriket som komplement till sitt ordinarie sortiment. De nya rätterna visar hur variationsrikt Oumph!-konceptet är. Här har vi skapat både upplevelsen av mustig långkokt gryta och klassisk ”finger licking food ”, säger Henrik Åkerman, Marknadschef på Food for Progress.

De nya rätterna serveras från 15 september*. Samtidigt försvinner Oumph! Nachos från menyn. Samtliga rätter är helt växtbaserade och passar därmed för såväl veganer som alla andra som gillar god och näringsrik mat.

*Menyerna kan skilja sig åt mellan restaurangerna. Oumph Chili! och Buffalo Oumph! finns på alla svenska restauranger, medan burgaren finns på utvalda restauranger. Buffalo Oumph! finns även i Norge, Danmark och Finland.

Här hittar du ditt närmaste O’Learys!

För mer information kontakta gärna:

Henrik Åkerman, Marknadschef på Food for Progress, henrik.akerman@foodforprogress.se, +46 (0) 76 356 03 53

Henrik Severin, F&B Development Manager på O’Learys Trademark, +46(0) 76 611 02 44