July 31, 2015

O´Learys goes Oumph! – agerar vägvisare i de stora frågorna

Oumph! finns nu på O´Learys Sveriges restauranger. En ny generation sojaprotein med en konsistens, smaker och ett visuellt tilltal som äntligen gör att även köttätarna frestas att välja grönt protein! O´Learys tar ett helhetsgrepp om det alla pratar om. Att vi måste minska konsumtionen av rött kött till förmån för hållbara proteinkällor. Utan pekpinnar väljer O´Learys att positionera upp nya riktigt grymma rätter från växtriket som komplement till sitt ordinarie sortiment. Just det som krävs för att vi ska kunna få planeten att försörja snart 9 miljarder människor med mat. En stark insats för hälsa, klimat och mat till alla!

– Jag har länge letat efter ett riktigt bra proteinalternativ från växtriket. När jag smakade Oumph! första gången var jag hemma. En klockren produkt. Som kock kan jag skapa vad jag önskar med den. Och som köttätare känner jag inte att jag behöver göra avkall på något. I vanlig O´Learys-anda visar vi upp en hel meny för våra gäster. Oumph! BBQ Burger, Oumph! Caesar Salad, Oumph! Quesadillas, Oumph! Fajitas och Oumph! Nachos, säger Peter Segerblom, Food & Beverage Manager på O´Learys.

– På O’Learys välkomnar vi alla. Hos O’Learys är alla fans! I vårt meny- och dryckesutbud är det viktigt att utveckla intressanta vägar fram som tilltalar gästen. Oumph! är en utveckling i tiden och ett effektivt sätt att få många att välja klokt för hälsa och klimat, säger Wilhelm Vintilescu, VD på O’Learys Trademark.

Oumph! serveras från början av augusti på O’Learys restauranger i Sverige. Undantaget är O’Learys på flygplatser och tågstationer som har Oumph!-rätterna på menyn i september.

För mer information och eventuella intervjuer kontakta:

Wilhelm Vintilescu, VD O’Learys Trademark, +46(0) 70 710 80 05, wilhelm.vintilescu@olearystrademark.com

Anna-Kajsa Lidell, Food for Progress Scandinavia AB, O708-92 32 65

Foton: O’Learys Trademark