April 6, 2017

Oumph! for Brunch – växtbaserade recept för sköna helgförmiddagar

En fantastisk helg innehåller minst en långbrunch med vänner och familj. Vi har tagit fram ett gäng recept för dig som vill bjuda in till en riktigt schysst brunch i vårsolen. De flesta innehåller Oumph! Salty & Smoky, en ny salt och lite rökig Oumph! Enjoy your Brunch!

Full English Oumph!
Baked beans, toast, svamp, tomater, tofuplättar och Oumph! Salty & Smoky. En klassiker som räcker till dig och ett par kompisar.
Recept här

Omelett med svamp
Helt växtbaserad omelett proppad med krämig svamp, spenat och Oumph!-fyllning. Så yummy!
Recept här

Grym brunchbagel
Go American och bygg en riktigt god brunchbagel! Här fylld med scrambled tofu, Oumph! och grönsaker.
Recept här

Oumph! OLT
OLT – Oumph!, lettuce, tomato – är detta möjligen världens godaste smörgås? Vi tror det faktiskt.
Recept här

American Pancakes Oumph! style
Man behöver inte vara ett barn för att älska pannkakor! 
Recept här

Bara fantasin sätter gränser för vad som kan finnas på en brunch! Andra saker som passar finfint på brunchbuffén är till exempel pickled Oumph!, bruschetta, gazpacho och quesadilla

Och – ett tips när du inte orkar göra något av ovan: Ät Oumph! Salty & Smoky kall direkt från förpackningen på en macka med senap eller pepparrot. Hur gott som helst det också!

+++

Om Oumph! 
Oumph! är mat från växtriket. Gjord på sojabönor. Idag finns Oumph! i många varianter, tre naturella och ett antal med kryddningar: Grill, Thyme & Garlic, Pulled, Kebab, Salty & Smoky och Bibim. Oumph! Salty & Smoky finns ute i butik nu och kostar från 44 kr.

Oumph! är en del av ett större sammanhang. Ett sammanhang som vi kallar Food for Progress. Food for Progress förenas i drivkraften att skapa god, nyttig och klimatsmart mat som räcker för alla människor på jorden. Förutom Oumph! så tillverkar vi även BeatHär kan du läsa mer om Oumph!

För mer information, kontakta gärna:
Fredrika Fredmark, Head of Public Relations,
fredrika.fredmark@foodforprogress.com, 070-3191512