July 1, 2020

Oumph! tuo markkinoille uusia kasvispohjaisia tuotteita!

Oumph! tuo Suomen markkinoille kaksi uutta kasvispohjaista tuotetta. Muotoiltava kasvisrouhe Oumph! Färs sekä Oumph! Balls -pyörykät. Nämä tuotteet monipuolistavat Oumph!-tuoteperheen käyttöä ruuanlaitossa. Tavoitteena on helpottaa kasvispohjaisten tuotteiden käyttöä ruoanlaitossa sekä kotikeittössä että ravintoloissa.

Henrik Åkerman, Food for Progressin markkinointipäällikkö kertoo:

-Oumph! on aikaisemmilla lanseerauksillaan näyttänyt, että hyvillä maukkailla tuotteilla voidaan ohjata uusia kuluttajia kasvipohjaisten ruokien käyttäjiksi. Nämä uudet tuotteet jatkavat tätä linjaa ja tavoitteenamme on herättää mielenkiintoa myös vege-piirin ulkopuolella, kuten Ruotsissa on jo tapahtunutkin.

Hän jatkaa:

-Tuntuu hyvältä pystyä tarjoamaan hyviä vaihtoehtoja sekä kunnianhimoiselle kotikokille että myös nopeaan arjen ruoanvalmistukseen.

Oumph! Färs on muotoiltava kasvispohjainen rouhe, joka toimii yhtä hyvin niin pyöryköissä kuin burgereissakin. Tuote toimii loistavasti ainesosana myös klassisessa bolognesessa, lasagnessa tai tacoissa.

Oumph! Balls on korkealuokkainen tuote, josta on tarkoitus tulla ruoanlaiton suosikkituote myös fleksitariaaneille. Maku onkin kevyesti maustettu jotta se sopii useammalle ruokailijalle.

Tuotteet ovat nyt saatavilla Keskon kaupoissa Suomessa. Oumph!Färsin hinta on n.6,69 € ja Oumph!Ballsin hinta on n.6,09 €