November 15, 2019

Oumph! x GREKISKA grill & bar– OPA!

Nu lanserar den rikstäckande kedjan GREKISKA grill & bar klassikern Souvlaki – i en helt växtbaserad tappning med spett gjorda av Oumph! färs.

-Vi ser fram emot lanseringen av Oumph-souvlaki och tror på framgång eftersom efterfrågan på alternativ till kött växer alltmer. Efter en tids försök har vi idag en produkt som är helt växtbaserad i grekiska smaker.

Förutom den stora efterfrågan på alternativ till kött är Oumph-souvlaki också i linje med vårt hållbarhetsarbete som bygger på god mat – god hälsa – hållbar värld säger Charlie Hanna, Marknadsansvarig på GREKISKA grill & bar.

Oumph! Souvlaki kommer serveras med tomatsalsa, kikärtsröra och grillade grönsaker. Rätten har testats med mycket goda resultat på GREKISKA grill & bars restaurang i Norrköping och kommer den 15:e november lanseras på samtliga 25 restauranger. Priset kommer att ligga kring 150 kr.

-Vi är riktigt glada över detta samarbete och vill verkligen berömma GREKISKA grill & bar för framtagandet av en helt fantastisk rätt. Oumph! färsen är en av de produkter vi tog fram i våras för att bredda vårt sortiment och gå in i nya kategorier. Därför är det verkligen roligt att se resultatet av hur mångfacetterat Oumph!s nuvarande sortiment har blivit i samarbeten så som detta säger Carl Montelius, Head of Customer Relations på Food for Progress.

För mer information, kontakta gärna:

Carl Montelius, Head of Customer Relations, Food for Progress

Carl.montelius@foodforprogress.com

070-305 33 01

Charlie Hanna, Marknadsansvarig, GREKISKA grill & bar

charlie@grekiska.se

076-282 67 76