April 24, 2018

Peppes Pizza goes Oumph!

Peppes pizza, Skandinavias største pizzarestaurant-kjede med 76 restauranter, lanserer nå en plantebasert meny bestående av to ulike pizzar med Oumph! samt en burger. Samtidig blir Oumph! et valg fra toppinglisten.

– Det er herlig å se store kjeder som Peppes Pizza satse på mer plantebasert. Peppes har bra vegetariske pizzaer fra før og at de nå lanserer helt veganske alternativer imponerer, sier Carl Montelius, Head of Customer Relations for svenske Food for Progress som lager Oumph!.

De to pizzaene som lanseres 25.april er California Oumph! og Chicago Oumph!

California Oumph! har en tynn pizzabunn og er toppet med Pulled Oumph!, chiliaioli, tomat, rødløk og purre.

Chicago Oumph! har en tykk bunn og toppes med Pulled Oumph!, chiliaioli, champinjoner, rødløk, purre samt en twist av lime og peppaer.

– Vi er veldig stolte over de nye tilskuddene på menyen. Dette er gode og klimasmarte pizzaer som alle kan spise. Veganer eller ikke, sier Anne Katrine Ertesvåg Aa, produktsjef i Peppes Pizza.

Pizzaene er helt veganske. Istedenfor ost toppes de med vegansk chilliaioli og for å sikre at krysskontaminering ikke skjer, kuttes ikke pizzaen opp på kjøkkenet.

De to pizzaene kommer i stor og liten størrelse og koster 168,- / 288,-. Vil man ha pizzaen glutenfri får man dette i liten størrelse mot et tillegg på kr 10,- .

Begge pizzaene inngår i Peppes sin Meatfree Monday hvor alle vegetariske (og nå veganske) selges til redusert pris. Stor kr 198,- / liten kr 98,-.

Oumph! legges også til på oversikten til Peppes i deres valg av topping for kunder som skal lage sin egen pizza. Foruten om pizzaene lanserer Peppes også en vegansk burger av hvete.

De nye rettene er tilgjengelig på menyen fra 25.april.

Peppes er Skandinavias største pizzarestuarant-kjede med 76 avdelinger og ca 1800 ansatte. På landsbasis selger Peppes 3,5 milllioner pizzaer i året noe som tilsvarer ca 20 000 måltider hver dag.

Her kan du lese mer om Oumph!

For mer informasjon kontakt oss gjerne:
Carl Montelius, Head of Customer Relations, Food for Progress, +46 703-05 33 01, carl.montelius@foodforprogress.com

Anne-Katrine Ertesvåg Aa, produksjef, Peppes Pizza AS, anne-katrine.ertesvag@peppes.no