April 24, 2019

Sibylla goes Oumph!

Sibylla storsatsar med Oumph! och blir den första rikstäckande fast food-kedjan som lanserar den nya Oumph!-burgaren. Den kommer att serveras på samtliga Sibylla-restauranger och går in som fast burgare i deras Epic-sortiment, den blir ett helt växtbaserat komplement till Sibyllas redan breda utbud av växtbaserade burgare.

I takt med att allt fler väljer att byta ut en eller flera måltider i veckan till växtbaserat, så ser vi en ökad efterfrågan också hos Sibylla-kedjans gäster. Vi är givetvis glada och stolta över att ha fått möjlighet att vara en av de första att kunna erbjuda en Oumph!-burgare, säger Lena Lundvall, Marknadschef på Nordic Fast Food/Sibylla-kedjan

Epic Oumph! Burger är en burgare för dig som älskar extra allt, burgaren har en ”rare” känsla och får sin fina röda färg från rödbetan.Den kommer i ett saftigt bröd tillsammans med friterade lökringar, rostad lök, färska tomatskivor, krispig isbergssallad, BBQ-sås och en helt växtbaserad majonnäs.

Det är fantastiskt att se att Sibylla satsar på ett stort och variationsrikt växtbaserat sortiment. Den nya Epic Oumph!-burgaren har verkligen ”food appeal” och kommer att attrahera många burgarälskare. Vi känner oss stolta att få vara med på Sibyllas gröna resa, säger Carl Montelius, Head of Customer Relations på Food for Progress.

Den nya Epic Oumph! burgaren lanseras på samtliga Sibyllarestauranger från 29:e april och kommer att kosta ca 76 kr. Ett Epic Oumph! Meal kostar ca 99 kr.

Oumph! är mat från växtriket, gjord på sojabönor. Här kan du läsa mer om Oumph! och här kan du läsa mer om Sibylla.

För mer information kontakta gärna:

Lena Lundvall, Marknadschef Nordic Fast Food/Sibylla-kedjan, lena.lundvall@sibylla.se,
+46 70-540 91 17

Anna-Kajsa Lidell, Co-founder & Head of Progress Strategy, Food for Progress, anna-kajsa.lidell@foodforprogress.com, +46 708-92 32 65