January 5, 2018

Svenska Oumph! Årets produkt i Norge

I konkurrens med 55 andra produkter utsågs Oumph! från Food for Progress i onsdags till Årets produkt i food service av norska NorgesGruppen och Asko. ”En reell nyhet som treffer på mange viktige punkter for innovasjon”, enligt juryn.

– Även om Oumph! har fått ett fantastiskt mottagande i Norge så hade vi inte förväntat oss detta. Vi är otroligt glada och stolta över den här utmärkelsen, säger Carl Montelius, Head of Customer Relations på Food for Progress.

Priset Årets produkt delades i samband med NorgesGruppens och Askos årliga kund- och leverantörsmöte i Norge. Andra priser som delades ut var bland annat Årets leverantör och Årets kund. Mer om priserna här

Juryns motivering Årets produkt
En reell nyhet som treffer på mange viktige punkter for innovasjon. Detta produkter har også den bredeste appellen på kjede og kundenivå. Det har hatt en jevn och høj vekst siden lansering, og innenfor sin varugruppe har den også tatt en god andel av totalen. Produktet er de som har den største poengscore treffer også mange viktige trender som god bærekraft, Co2 redukjon, smak ”Punch”, Foodies og de unge. Blant 55 produkter kan vi glede med at årets produkt 2017 er Oumph! fra Food for Progress.

Om NorgesGruppen och Asko Servering
NorgesGruppen är ett norskt företag med cirka 1850 dagligvarubutiker och 650 kiosker. ASKO är Norges största grossist och levererar mat till NorgesGruppens kedjor. ASKO är också en stor leverantör till food service.

Om Oumph!
Oumph! är mat från växtriket. Gjord på sojabönor. Oumph! finns i många varianter, tre naturella och ett gäng med olika kryddningar och marinader. Här kan du läsa mer om Oumph!

För ytterligare information, kontakta gärna:
Carl Montelius, Head of Customer Relations, Food for Progress, 0703-05 33 01